ЯК УПАКУВАТИ ПОСИЛКУ ДЛЯ БЕЗПЕЧНОЇ ВІДПРАВКИ ЗА КОРДОН?
Блог 12.02.2024

ЯК УПАКУВАТИ ПОСИЛКУ ДЛЯ БЕЗПЕЧНОЇ ВІДПРАВКИ ЗА КОРДОН?

Facebook Linkedin Twitter Поділитися

Щоб знизити ризик затримання та пошкодження міжнародних поштових посилок під час їх транспортування, необхідно знати, як упакувати посилку для відправки за кордон, правильно нанести на неї маркування. Пропонуємо ознайомитися з рекомендаціями щодо пакування товарів за допомогою коробок і палет, а також нестандартних вантажів від служби доставки Meest Пошта.

Як упакувати посилку для відправки за кордон в коробку? 

Для початку необхідно підібрати коробку потрібного розміру. Чим менше порожнього простору буде в результаті, тим краще. Використання амортизаційного матеріалу у великій кількості зменшує міцність штабелювання. Ризик, що завелике для свого вмісту упакування деформується чи розірветься набагато вищий. Крихкі предмети необхідно додатково захистити за допомогою паперу і повітряно-бульбашкової пакувальної плівки На пакунки, вага яких перевищує 23 кг, рекомендується наносити помітки з «важкий вантаж», «верх» і «крихкий». 

Заклеювати посилку рекомендується у формі літери «Н», з використанням відповідної клейкої стрічки зверху та знизу короба. Додатково відправлення варто стягнути ремнями, якщо вантаж заважкий. На останньому етапі пакування необхідно зверху посилки наклеїти маркування таким чином, щоб штрихкод розташувався на пласкій поверхні. 

Вимоги до пакування посилки для міжнародної відправки за допомогою палет 

Правильно складена палета допоможе не тільки забезпечити захист і гарантує доставку товару за кордон неушкодженим, а й уникнути додаткових витрат. Оскільки доставка вантажу, який потребує додаткового простору, робить неможливим штабелювання палети, ця послуга передбачає доплату. 

При складанні палет дотримуйтесь наступних рекомендацій:

  • укладайте вантаж штабелями, оскільки саме такий спосіб забезпечує максимальну міцність і надійність складання;

  • уникайте нависань, відправлення не повинно виходити за краї палети, щоб знизити ризик його пошкодження під час транспортування;

  • зробіть палету плоскою, придатною для штабелювання;

  • стягніть вантаж ременями та обгорніть стрейч-плівкою, щоб закріпити його на палеті;

  • наклейте маркування з бокових сторін, оскільки при транспортуванні палети кладуться одна на одну, тому етикетки, наклеєні зверху, будуть недоступні для зчитування. 

Поради з пакування посилок для відправки за кордон з нестандартним вантажем

Ті, кого цікавить, як упакувати посилку для відправлення за кордон з габаритним чи нестандартної форми вантажем, можуть скористатися наступними рекомендаціями: 

  1. Такі вантажі необхідно загорнути в картон і додатково обгорнути стрейч-плівкою, або прив'язати до палети ременями, уникаючи завісів. Для захисту відкритих гострих країв можна використовувати амортизаційні підручні засоби. Додатково навколо них можна спорудити дерев'яну обрешітку.

  2. Для пакування м'яких вантажів (будівельні матеріали, одяг тощо) можна використовувати мішок, або обгорнути стрейч-плівкою.

  3. Маркування та ярлики щодо особливого поводження з відправленням слід кріпити ні рівній поверхні. Етикетки на дерево, гуму, тканину легше зафіксувати за допомогою скотчу, степлера або клею. 

Додаткові рекомендації

При створенні маркування варто використовувати спеціальний клейкий папір. За його відсутності підійде і звичайний папір, але у цьому випадку етикетку слід помістити в кишеньку для документів. 

Всередину посилки також варто покласти копію транспортної документації або як мінімум реквізити отримувача – на той випадок, якщо зовнішня етикетка отримає пошкодження чи загубиться. 

Не накривайте маркування плівкою або іншими матеріалами, навіть якщо зазначену на ньому інформацію добре видно – сканери можуть не зчитати штрихкод. 

За наявності сумнівів у спроможності якісно упакувати вантаж власними силами радимо скористатися послугами спеціалістів, які володіють необхідними навичками, добре знають норми та стандарти пакування відправлень в ту чи іншу країну. Вони виконають поставлене перед ними завдання з дотриманням правил пакування та комплектації. 

При відправленні посилок за кордон рекомендуємо скористатися послугами страхування, особливо коли мова йде про транспортування цінних речей. Нашою службою доставки передбачено страхування вантажів на випадок, якщо вони отримають пошкодження чи загубляться. В цьому разі відправник отримає компенсацію, яка була зазначена в договорі про співпрацю. 

Розрахувати вартість та створити посилку можна за допомогою калькулятора доставки нашої поштово-логістичної служби. 

Дізнатись актуальну інформацію про правила пакування міжнародних посилок, знижки на відправку вантажів за кордон можна в розділі новин

Сподіваємось, поради щодо того, як правильно упакувати посилку від поштово-логістичного оператора Meest ПОШТА, стануть вам у нагоді. 

Facebook Linkedin Twitter Поділитися

Наші новини

СТВОРЮВАТИ ПОСИЛКИ ОНЛАЙН – ДЕШЕВШЕ!

СТВОРЮВАТИ ПОСИЛКИ ОНЛАЙН – ДЕШЕВШЕ!

Відправляй посилки рідним та близьким всього від 45 грн!

SHOP-EXPRESS ІНТЕГРОВАНО З MEEST ПОШТА!

SHOP-EXPRESS ІНТЕГРОВАНО З MEEST ПОШТА!

Сучасна платформа для створення інтернет-мгазинів

-100 ГРН НА ПОСИЛКУ ЗА КОРДОН!

-100 ГРН НА ПОСИЛКУ ЗА КОРДОН!

Активуй промокод EXPORT100 при створенні посилки онлайн

ПОВЕРНЕННЯ УЛЮБЛЕНОГО MANGO

ПОВЕРНЕННЯ УЛЮБЛЕНОГО MANGO

Стильні новинки вже на сайті!

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ТОВАРІВ З MEGASPORT ВІД MEEST ПОШТА

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ТОВАРІВ З MEGASPORT ВІД MEEST ПОШТА

Замовляй улюблені спорттовари, а про доставку ми подбаємо!

ІДЕЇ ПОДАРУНКІВ ДЛЯ НІМЦІВ
Блог 02.05.2024

ІДЕЇ ПОДАРУНКІВ ДЛЯ НІМЦІВ

Доставка подарунків у Німеччину з Meest ПОШТА

ГРАФІК РОБОТИ ВІДДІЛЕНЬ У ВЕЛИКОДНІ СВЯТА

ГРАФІК РОБОТИ ВІДДІЛЕНЬ У ВЕЛИКОДНІ СВЯТА

Великодні свята уже незабаром, а посилочки відправляти треба завжди 💌

>

Оплата онлайн