ВИГРАВАЙ ПОДАРУНКИ З MEEST ПОШТА взяти участь
ЯК ПРОДАВАТИ НА AMAZON З УКРАЇНИ?
Блог 22.05.2024

ЯК ПРОДАВАТИ НА AMAZON З УКРАЇНИ?

Facebook Linkedin Twitter Поділитися

Як продавати на Amazon з України — вкрай актуальне питання для сучасних підприємців, адже це найбільший гіпермаркет у світі, чистий дохід якого склав понад 500 млрд доларів за 2022 рік. Маркетплейс використовують для ведення бізнесу приблизно 300 млн продавців у всьому світі, й українська торгівля не хоче залишатися осторонь. Платформа приваблює масштабом: тут можна продавати будь-які товари, від автозапчастин до вологих серветок. Amazon — найпопулярніший маркетплейс, адже тут підприємці легко знаходять платоспроможну аудиторію. Перевагою торгового майданчика є отримання прибутку у стабільній валюті — доларах США. Рекламний потенціал Amazon значно більший, ніж у вітчизняних онлайн-платформ на кшталт «Розетки».

Українські підприємці недавно започаткували бізнес на Amazon й отримують мало перевіреної інформації про торгівлю в гіпермаркеті. Вони активно цікавляться, що продавати, як відкрити справу, яким чином організувати логістику. Для успішного ведення бізнесу важливо знати методи продажу на Amazon. У статті розглядаємо переваги маркетплейсу, підготовку до роботи в ньому, найпопулярніші товари та особливості логістики.

Чому варто продавати саме на Amazon

Основна перевага майданчика для підприємців — можливість збільшити дохід у декілька разів. Наприклад, якщо організувати продажі в Україні й заробити на них 15 000 грн, то на Amazon, доклавши тих самих зусиль, можна отримати 5 000 доларів. Різниця відчутна. Торгівля на Amazon вигідна ще з кількох причин:

1. Швидкий вихід на ринки. Достатньо чотирьох місяців після старту проєкту, щоб продавати по всьому світу.

2. Впізнаваність. Щомісяця маркетплейс відвідують 200 млн покупців. Правильно організована реклама й органічна видача приваблюватимуть багатьох потенційних клієнтів.

3. Повторні купівлі. Завдяки Amazon Subscribe & Save зростатиме продаж товару, який постійно використовується.

4. Гуртовий продаж, в тому числі й офлайн. Програма Amazon Business допомагає отримувати 30% замовлень від представників сегмента B2B через рік після старту справи. Отже, товари з’являються у фізичних магазинах.

5. Швидка окупність. Зазвичай 88% продавців отримують прибуток через рік після заснування бізнесу на «Амазоні».

Однак перед тим як почати продавати на Amazon, необхідно знати тонкощі ведення справи.

Як продавати на Amazon з України: з чого почати

Бізнесмену варто виконати три умови — зареєструвати компанію чи ФОП, мати продукт і створити власний бренд.

Є кілька варіантів реєстрації бізнесу:

  • створити компанію в США, відкривши банківський рахунок та акаунт, — в такому разі податок на прибуток належить сплачувати в Штатах;

  • зареєструватися у США, однак сплачувати податок на прибуток в Україні;

  • створити ФОП і платити українські податки.

Можна виробляти продукти, призначені для продажу, в Україні або в будь-якому куточку світу та везти до США. Оформлення власного бренду — необов’язковий крок, однак з ним простіше керувати бізнесом. Підприємець отримує ряд переваг: використання рекламних інструментів, захист прав, аналітику тощо.

Що продавати на Amazon: які українські товари мають попит

Маркетплейс надає інструменти для реалізації продукції двох великих категорій — виробів щоденного вжитку й ексклюзивних моделей. Вітчизняні підприємці можуть продавати крафтові товари, виготовлені в Україні. Наприклад, можна пропонувати ляльок ручної роботи, сувеніри, різноманітний дріб’язок. Досвідчені бізнесмени радять початківцям стартувати з продажу саме таких товарів.

Українські підприємці цікавляться питаннями стосовно ведення справи на Amazon: як продавати, що пропонувати, чиїми послугами логістики скористатися. Відгуки свідчать, що надійним партнером є Meest ПОШТА. Логістичний оператор надає комплексні рішення — від побудови маршруту до доставки кінцевому клієнту.

Facebook Linkedin Twitter Поділитися

Наші новини

ПОРИНЬТЕ У СВІТ КРАСИ РАЗОМ З COSIBELLA ТА MEEST ПОШТА

ПОРИНЬТЕ У СВІТ КРАСИ РАЗОМ З COSIBELLA ТА MEEST ПОШТА

Відкрий для себе розумний догляд з Cosibella

ВИГРАВАЙТЕ ПРИЗИ ЗА ПОКУПКИ НА ANSWEAR, MODIVO CROPP, SINSAY, HOUSE, MOHITO ТА RESERVED З MEEST ПОШТА

ВИГРАВАЙТЕ ПРИЗИ ЗА ПОКУПКИ НА ANSWEAR, MODIVO CROPP, SINSAY, HOUSE, MOHITO ТА RESERVED З MEEST ПОШТА

Робіть покупки, обирайте доставку від Meest ПОШТА та отримуйте шанс виграти MacBook Air 13, Apple Watch або AirPods Pro!

ВІДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ РОЗУМНИЙ ДОГЛЯД  З COSIBELLA

ВІДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ РОЗУМНИЙ ДОГЛЯД З COSIBELLA

Пориньте у світ краси разом з Cosibella та Meest ПОШТА!

ВІДПРАВЛЯЙ ТОВАРИ КЛІЄНТАМ  ЗА КОРДОН З MEEST ПОШТА

ВІДПРАВЛЯЙ ТОВАРИ КЛІЄНТАМ ЗА КОРДОН З MEEST ПОШТА

Безкоштовний забір кур’єром з адреси відправника

>

Оплата онлайн