ПОДАРУНКИ З УКРАЇНИ ДЛЯ АМЕРИКАНЦІВ
Блог 29.03.2024

ПОДАРУНКИ З УКРАЇНИ ДЛЯ АМЕРИКАНЦІВ

Facebook Linkedin Twitter Поділитися

Повномасштабний наступ вплинув на життя кожного. Багато українців виїхали за кордон ‒ не лише до сусідньої Польщі, а й у США. Там їх прийняли незнайомі люди, які з часом стали рідними. Після повернення на Батьківщину зв’язок між ними не обривається: дзвінки, листи, подарунки на Різдво, дні народження чи й без причини. Розберімося, що подарувати американцю, аби виявити вдячність за підтримку у скрутну хвилину. А питання, як переслати подарунок за океан, допоможе швидко та вигідно розв’язати український поштово-логістичний оператор Meest ПОШТА.

Вишиванки та не тільки: ідеї подарунків іноземцям

Що можна подарувати американцям на згадку про Україну? Щоб і красиве, й унікальне, і зі змістом? Звісно, вишиванку. Це символ родової пам’яті й національної гордості.

Хтось може вважати такий подарунок дещо банальним, але справжня вишиванка, у якій кожен стіжок має свій зміст, свою символіку ‒ це потужний оберіг і справді достойний подарунок. Цікавою альтернативою традиційній вишиванці може бути одяг з українськими орнаментами (лонгсліви, худі, жакети, сукні) чи аксесуари (хустки, палантини, капелюхи).

Ще один подарунок зі змістом ‒ писанка. Вона символізує початок життя. Всі елементи її розпису мають особливе значення. Кожна писанка є носієм унікального меседжа. Це ніби закодована листівка, що надає їй загадковості та магічності.

Сучасні майстри вдало оздоблюють візерунками з українськими мотивами свої вироби: посуд і кухонне приладдя, скатертини, серветки, ремені, гаманці, торбини й сумки, сувеніри, аксесуари для волосся. Частинка нашої історії є й у традиційних прикрасах (коралях, дукатах, намистах), ляльках-мотанках, булавах ‒ їх теж можна подарувати закордонним друзям.

Під час вибору важливо враховувати вподобання та захоплення адресата. Чудово, що майже кожен вітчизняний виробник може запропонувати подарункові набори чи вироби з українською символікою, тому вибрати є з чого. Проте варто врахувати, що до США заборонено пересилати харчові продукти, аерозолі, ліки та БАДи.

Продукція українських брендів ‒ чудовий подарунок американцю

Попри карантини, війну, митні скандали українські підприємства продовжують розвиватися з урахуванням нових викликів та обставин. Одяг, взуття, аксесуари, які вони створюють, – сучасні, стильні та якісні. Зірки та знаменитості часто вибирають їх для заходів на червоній доріжці, тому будьте впевнені, що ваші знайомі їх теж оцінять належним чином.

Інша галузь, у якій українські бренди досягли успіху, ‒ виробництво косметичних продуктів. Дієві формули, натуральні інгредієнти, креативне пакування ‒ товари з такими характеристиками варто вибрати як подарунки «на експорт».

Книга ‒ завжди найкращий подарунок. Якщо презентувати її випадає жителю іншої країни, то це ще й спосіб розкрити йому унікальність України та її культури. Наші видавництва мають подарункові англомовні книги з історіями людей з різних регіонів, цікавими фактами про нашу країну, фотографіями унікальних місць і рецептами традиційних страв.

Людині, з якою вас пов’язують близькі стосунки й інтереси якої відомі, можна вибрати подарунок «для душі»: збірник пісень або добірку фільмів, книгу про розвиток українського мистецтва чи видатні постаті в історії України.

Meest ПОШТА: оперативне та безпечне доставка подарунків у США

Служба Meest ПОШТА відправляє посилки в понад 70 країн світу. Незаперечними перевагами компанії є:

Перш ніж відправити подарунок в Америку, розрахуйте попередню вартість за допомогою калькулятора. Наші тарифи прозорі та не містять прихованих платежів: доставлення кореспонденції у США (масою до 100 г) коштує 315 грн, пакет документів до 1 кг ‒ від 450 грн, посилка до 2 кг ‒ від 870 грн, до 10 кг ‒ від 2 340 грн.

На відправлення до США діють обмеження: максимальні габарити – 120х60х60 см, вага – до 30 кг, максимальна об’ємна вага – 65 кг. Митний ліміт на одну посилку складає 800 доларів. Будьте готові, що в декларації CN23 у США обов’язково треба зазначати матеріали, з яких виготовлено всі складові посилки.

Термін доставлення посилки ‒ від 11 до 17 робочих днів. У США її можна забрати зі складу Meest Пошти у Нью-Джерсі. Також її може доставити за вказаною адресою кур’єр UPS.

Мабуть, найскладніше в підготовці сюрпризу для американського товариша ‒ це вибрати подарунок із сотень достойних варіантів. Що подарувати американцю, залежить від уподобань вашого родича та знайомого. А найпростіше ‒ переслати адресату в США, скориставшись послугами оператора Meest Пошта. З нами будьте впевнені, що міжнародне доставлення буде виконане безпечно та в найкоротший строк.

Facebook Linkedin Twitter Поділитися

Наші новини

-100 ГРН НА ПОСИЛКУ ЗА КОРДОН!

-100 ГРН НА ПОСИЛКУ ЗА КОРДОН!

Активуй промокод EXPORT100 при створенні посилки онлайн

ПОВЕРНЕННЯ УЛЮБЛЕНОГО MANGO

ПОВЕРНЕННЯ УЛЮБЛЕНОГО MANGO

Стильні новинки вже на сайті!

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ТОВАРІВ З MEGASPORT ВІД MEEST ПОШТА

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ТОВАРІВ З MEGASPORT ВІД MEEST ПОШТА

Замовляй улюблені спорттовари, а про доставку ми подбаємо!

ІДЕЇ ПОДАРУНКІВ ДЛЯ НІМЦІВ
Блог 02.05.2024

ІДЕЇ ПОДАРУНКІВ ДЛЯ НІМЦІВ

Доставка подарунків у Німеччину з Meest ПОШТА

ГРАФІК РОБОТИ ВІДДІЛЕНЬ У ВЕЛИКОДНІ СВЯТА

ГРАФІК РОБОТИ ВІДДІЛЕНЬ У ВЕЛИКОДНІ СВЯТА

Великодні свята уже незабаром, а посилочки відправляти треба завжди 💌

ЗНИЖКА 10% НА ВСІ ПОКУПКИ НА IHERB!
Акції 29.04.2024

ЗНИЖКА 10% НА ВСІ ПОКУПКИ НА IHERB!

Дбай про здоров'я разом з Meest ПОШТА та iHerb

ІНТЕРНЕТ ДО БІЗНЕСУ ДОВЕДЕ: 10 КРОКІВ ДО ПРОДАЖІВ ОНЛАЙН

ІНТЕРНЕТ ДО БІЗНЕСУ ДОВЕДЕ: 10 КРОКІВ ДО ПРОДАЖІВ ОНЛАЙН

Запрошуємо на безоплатний вебінарний проєкт від Prom.ua та Дія.Бізнес

ЗАРОБЛЯЙ БІЛЬШЕ З MEEST ПОШТА!

ЗАРОБЛЯЙ БІЛЬШЕ З MEEST ПОШТА!

Відправляй з 4500+ відділень по Україні, а про вигоду ми подбаємо!

>

Оплата онлайн