ВИГРАВАЙ ПОДАРУНКИ З MEEST ПОШТА взяти участь
ПОДАРУНКИ НА НОВИЙ РІК: ТОП-10 ІДЕЙ ВІД MEEST ПОШТА
Блог 19.12.2023

ПОДАРУНКИ НА НОВИЙ РІК: ТОП-10 ІДЕЙ ВІД MEEST ПОШТА

Facebook Linkedin Twitter Поділитися

Наближається найчарівніше та найочікуваніше свято — Новий рік. Це час надій та радощів, душевного тепла та спілкування з рідними, друзями, коханими людьми. І, звичайно ж, це час презентів, тому питання «Що подарувати на Новий рік?» як ніколи актуальне. Meest ПОШТА підготувала поради та ідеї, що допоможуть з вибором.

Найкращі подарунки близьким

Презенти для батьків і родини можуть бути корисними й функціональними, для коханих — романтичними й ніжними, для друзів — веселими та безтурботними.

Приклади найкращих подарунків на Новий рік дітям:

  • іграшки, пазли, конструктори, настільні/розвивальні ігри;

  • набір для творчості або для наукових експериментів;

  • книга з цікавою історією;

  • аксесуари та стильний одяг з улюбленими персонажами;

  • спортивний інвентар — велосипед, скейтборд, ролики;

  • музичний інструмент, наприклад, гітара.

Для дітлахів Новий рік — найочікуваніше свято з чарівною атмосферою та приємними сюрпризами, тому й презенти мають бути особливими.

Топ-10 ідей для подарунків на Новий рік від Meest ПОШТА

Якщо ви ще не вирішили, що подарувати на Новий рік, Meest ПОШТА пропонує перелік цікавих, корисних, практичних дарунків:

  1. Електроніка. Займає перше місце в рейтингу, бо сучасний світ не може обійтися без новітніх гаджетів. Смартфон, планшет, акустична система, електронна книга, будь-який «розумний» пристрій — кожен дорослий буде в захваті отримати такий сюрприз.

  2. Парфуми та косметика — завжди актуальні для жінок. Це може бути новий аромат від відомого бренду, набір з улюбленими засобами для догляду/макіяжу.

  3. Книги — класичний презент. Виберіть твори відомих письменників або новинки літератури та подаруйте «світ слова» дорогій людині.

  4. Аксесуари — чудовий спосіб додати індивідуальності будь-якому образу. Елегантні та стильні варіанти, що завжди в тренді: гаманці, ремені, годинники, капелюхи, шарфи, прикраси.

  5. Подарунки для дому — посуд, текстиль, декор, дрібні меблі. Тим, хто любить готувати, доречно презентувати кулінарні прилади, щоб творити нові шедеври. Гурманів можна порадувати набором делікатесів, незвичайних смаколиків.

  6. Рукоділля — враховуючи інтереси та уподобання людини, можна знайти щось цікаве та оригінальне для творчості.

  7. Подарунки для дозвілля — відмінний спосіб допомогти розслабитися, отримати незабутні враження. Це можуть бути речі для активного відпочинку, інтелектуальні ігри або відеоігрова консоль.

  8. Спортивні товари — одяг, обладнання, аксесуари, інвентар. Все це буде ідеальним для людини, що захоплюється спортом. 

  9. Унікальні подарунки — гарний вибір, якщо хочеться зробити сюрприз, який точно запам'ятається. Це може бути виріб ручної роботи, предмети мистецтва, раритети або щось інше, що можна знайти в спеціалізованих магазинах і на інтернет-аукціонах.

  10. Подарунковий сертифікат — сучасний варіант презенту, якщо ви не можете визначитися з вибором. Ваші близькі самі оберуть те, що їм подобається.

Meest ПОШТА бажає вам знайти радість в даруванні та отриманні новорічних подарунків!

Благодійність у Новий рік

Якщо ви хочете відчути себе чарівником і зробити перед святами щось дійсно особливе, пропонуємо ідеї подарунків на Новий рік з благодійною місією. Малечу дитячих будинків можна порадувати іграшками та смаколиками, мешканців будинків для людей похилого віку — комфортними та зручними речами.

Найголовніше — привітати захисників України, працівників організацій, які займаються важливими справами на фронті. Гостинці та будь-які корисні речі стануть у пригоді, підтримають дух, створять святковий настрій нашим оборонцям.

Поради, які допоможуть вибрати, що подарувати на Новий рік

Дарування — не лише матеріальний підхід, насамперед — це прояв любові, турботи, уваги до близьких людей. Вибираючи подарунки, слухайте свої почуття, інтуїцію, тоді ви точно зробите правильний вибір.

Корисні поради:

  1. Подумайте про інтереси, смаки, хобі людини, це наштовхне на думки, що саме подарувати на Новий рік.

  2. Зверніть увагу на особистість й стиль отримувача презенту, це допоможе рухатися у вірному напрямку.

  3. Розгляньте можливість подарункових сертифікатів на покупку товарів/послуг в улюблених магазинах/салонах/ресторанах/спортивних клубах.

  4. Не минайте стороною особливі знаки уваги. Можна подарувати фотокнигу зі спогадами, зроблений власноруч виріб, подарунковий кошик з улюбленими ласощами.

  5. Зробіть обраний презент особливим. Оригінальне пакування, яскрава обгортка додадуть святкового настрою, вітальна листівка або невеличка записка зі словами подяки та побажаннями — нотку особистості.

Якщо ваші рідні живуть в іншій країні — важливо встигнути надіслати за кордон обрані новорічні презенти. Meest ПОШТА доставить посилку швидко та безпечно в будь-яку точку світу або Україною. Нехай Новий рік буде сповнений любові, щастя та незабутніх моментів! Гарних свят!

Facebook Linkedin Twitter Поділитися

Наші новини

ПОРИНЬТЕ У СВІТ КРАСИ РАЗОМ З COSIBELLA ТА MEEST ПОШТА

ПОРИНЬТЕ У СВІТ КРАСИ РАЗОМ З COSIBELLA ТА MEEST ПОШТА

Відкрий для себе розумний догляд з Cosibella

ВИГРАВАЙТЕ ПРИЗИ ЗА ПОКУПКИ НА ANSWEAR, MODIVO CROPP, SINSAY, HOUSE, MOHITO ТА RESERVED З MEEST ПОШТА

ВИГРАВАЙТЕ ПРИЗИ ЗА ПОКУПКИ НА ANSWEAR, MODIVO CROPP, SINSAY, HOUSE, MOHITO ТА RESERVED З MEEST ПОШТА

Робіть покупки, обирайте доставку від Meest ПОШТА та отримуйте шанс виграти MacBook Air 13, Apple Watch або AirPods Pro!

ВІДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ РОЗУМНИЙ ДОГЛЯД  З COSIBELLA

ВІДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ РОЗУМНИЙ ДОГЛЯД З COSIBELLA

Пориньте у світ краси разом з Cosibella та Meest ПОШТА!

ВІДПРАВЛЯЙ ТОВАРИ КЛІЄНТАМ  ЗА КОРДОН З MEEST ПОШТА

ВІДПРАВЛЯЙ ТОВАРИ КЛІЄНТАМ ЗА КОРДОН З MEEST ПОШТА

Безкоштовний забір кур’єром з адреси відправника

>

Оплата онлайн