ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНИ З БЕЗПЛАТНОЮ ДОСТАВКОЮ ВІД MEEST ПОШТА
Блог 23.02.2024

ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНИ З БЕЗПЛАТНОЮ ДОСТАВКОЮ ВІД MEEST ПОШТА

Facebook Linkedin Twitter Поділитися

Сучасний підхід до розв'язання питань доставки робить корисну справу: негативний досвід щодо малої швидкості пошти потроху забувається. Звісно, «рекорди оперативності» бувають. Але завдяки спільним зусиллям людей, які працюють у цій сфері, та можливостям отриманим через інтернет, поняття «швидка пошта» перестало бути міфічним. Більш того, з’явилася можливість отримати товар без витрат за «шлях до додому». Якщо, наприклад, бажане відправлять магазини з безкоштовною доставкою від Meest Пошта.

Додатковий сервіс для охочих скоріше дізнатися про знижки

Користувачі, які вже зверталися за послугами до поштово-логістичного оператора Meest Пошта, перші бачать новини про його партнерів зі сфери торгівлі, якщо підписані на e-mail-розсилання компанії. Оповіщення не оформлене? Інформацію про свіжі розпродажі регулярно викладають на сторінці «Всі новини».

Коли вигідна доставка може бути запропонована магазином

Як виникає можливість отримати вибраний товар без додаткових витрат? В деяких магазинах доставка задарма виконується на постійній основі, але для цього вибір товару треба робити з дотриманням певних умов. Перелічимо випадки, які найчастіше дають право користуватися вигідною пропозицією:

1. Закупівля клієнтом товару на обумовлену суму протягом одного чи декількох візитів, але з разовою оплатою. Тобто клієнт може тиждень заходити до магазину та наповнювати «кошик» для можливості згодом вибрати тільки те, що найбільше сподобалось. Оплативши одночасно всі товари, покупець досягає в підсумку цифри, яка дасть право на безкоштовну доставку.

2. Досягнення певного числа замовлень, після якого статус клієнта підвищується до преміального. Такою умовою продавці забезпечують себе постійними клієнтами, а останні мають змогу підтримувати бізнес улюбленого продавця з додатковою вигодою для себе

3. Запровадженні акції, присвячені святковій даті у магазині, країні або навіть у клієнта. Так, деякі продавці роблять подарунки постійним покупцям до дня народження.

4. Бажання магазина якнайшвидше розпродати залишки перед початком нового сезону чи у зв'язку із закінченням святкових днів.

У нас не завжди є потреба купувати на суми, які відкривають доступ до повністю безкоштовної доставки. Як опинитися у центрі приємних подій, коли магазини знижують граничні межі звичайних умов та влаштовують дійсне свято з водоспадом знижок? З розсилкою новин від Meest Пошта, де розповідають, які українські інтернет-магазини з безкоштовною доставкою планують вигідні розпродажі. Таким чином, легко опинитися серед перших, хто взнає, у яких магазинах плануються акції з бонусами, кращими за звичайні, та за якими умовами.

Які продавці підтримують послугу безкоштовної доставки

Хто з присутніх на ринку онлайн-магазинів заздалегідь заявляє про те, що у нього можлива безкоштовна доставка Meest Поштою чи пропонується зі знижкою? Активних користувачів, які оцінили значні вигоди закупівлі онлайн, список таких партнерів обов’язково потішить. Бо в ньому і великі, і маленькі інтернет-магазини, які продають найрізноманітніші товари.

Makeup

Гроші за доставку не передбачені при закупівлі товару на певну суму. При цьому діє приємна система знижок для клієнтів, орієнтованих на невеликі замовлення.

Телемарт

Умови безплатної доставки змінюються, але пропозиції завжди цікаві для покупців, які цінують надійність логістичного сервісу.

Мегаспорт

Цей продавець зазвичай влаштовує акції з додатковими бонусами. Постійно діє пропозиція безкоштовної доставки за умови придбання товару на суму від 3 000 гривень.

КСД

Доставка обраної літератури за зниженим тарифом (1 грн) передбачена за умови, що вартість замовлення перевищує 690 гривень.

PODUSHKA.UA

У передсвяткові дні та після них магазин пропонує акції, які дозволять отримати товар без витрат на доставку.

Чайний онлайн-маркет

Тут пропонують не оплачувати доставку, якщо в сумі вартість замовлення буде від 1300 гривень.

LIDO.UA

Придбані автотовари відправляють без оплати доставки у випадку, коли вага посилки та передплата за неї відповідають умовам магазина. 

Щоб розуміти, коли можна розраховувати на безплатну доставку товару, треба в розділі про доставку знайомитися з умовами кожного магазину окремо. Якщо бракує часу самотужки цим займатися, e-mail-розсилка з новинами стане у нагоді. На нашому сайті можна ознайомитися із всіма доступними способами отримання посилок

Як бачите, інтернет-магазини з безкоштовною доставкою – вже звичайна практика, бо така послуга не тільки приваблює клієнтів, але й вигідна продавцям. Адже позитивний досвід покупця вигідний для обох сторін. 

Вдалих покупок вам та більше можливостей економити свої гроші задля користі для всіх!

Facebook Linkedin Twitter Поділитися

Наші новини

СТВОРЮВАТИ ПОСИЛКИ ОНЛАЙН – ДЕШЕВШЕ!

СТВОРЮВАТИ ПОСИЛКИ ОНЛАЙН – ДЕШЕВШЕ!

Відправляй посилки рідним та близьким всього від 45 грн!

SHOP-EXPRESS ІНТЕГРОВАНО З MEEST ПОШТА!

SHOP-EXPRESS ІНТЕГРОВАНО З MEEST ПОШТА!

Сучасна платформа для створення інтернет-мгазинів

-100 ГРН НА ПОСИЛКУ ЗА КОРДОН!

-100 ГРН НА ПОСИЛКУ ЗА КОРДОН!

Активуй промокод EXPORT100 при створенні посилки онлайн

ПОВЕРНЕННЯ УЛЮБЛЕНОГО MANGO

ПОВЕРНЕННЯ УЛЮБЛЕНОГО MANGO

Стильні новинки вже на сайті!

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ТОВАРІВ З MEGASPORT ВІД MEEST ПОШТА

БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ТОВАРІВ З MEGASPORT ВІД MEEST ПОШТА

Замовляй улюблені спорттовари, а про доставку ми подбаємо!

ІДЕЇ ПОДАРУНКІВ ДЛЯ НІМЦІВ
Блог 02.05.2024

ІДЕЇ ПОДАРУНКІВ ДЛЯ НІМЦІВ

Доставка подарунків у Німеччину з Meest ПОШТА

ГРАФІК РОБОТИ ВІДДІЛЕНЬ У ВЕЛИКОДНІ СВЯТА

ГРАФІК РОБОТИ ВІДДІЛЕНЬ У ВЕЛИКОДНІ СВЯТА

Великодні свята уже незабаром, а посилочки відправляти треба завжди 💌

>

Оплата онлайн