ВИГРАВАЙ ПОДАРУНКИ З MEEST ПОШТА взяти участь
ІДЕЇ ПОДАРУНКІВ ДЛЯ НІМЦІВ
Блог 02.05.2024

ІДЕЇ ПОДАРУНКІВ ДЛЯ НІМЦІВ

Facebook Linkedin Twitter Поділитися

Людина в сучасному світі майже не має обмежень щодо переміщення. Якщо виникає бажання оселитися в іншій країні, це цілком можливо. Трапляється так, що живучи в Україні, людина має родичів за кордоном, з якими хочеться постійно підтримувати зв’язок. Але іноді є бажання не тільки побалакати, а й відправити подарунки до свят або просто передати вісточку з дому. Крім того, маючи друзів з-поміж іноземців, теж можна порадувати їх українськими сувенірами. Це зробити дуже просто, оскільки є надійний помічник на такий випадок – служба доставки Meest Пошта.

Якщо ваші друзі живуть, наприклад, у Німеччині, і ви вже вирішили,
що подарувати німцям з України, достатньо звернутися до поштово-логістичного оператора, і подарунок швидко вирушить у Німеччину. Проте якщо ви досі не знаєте, чим порадувати знайомих за кордоном, розгляньмо ідеї подарунків, які можуть стати у пригоді.

Ідеї: що подарувати німцям?

Вибір подарунків для німців залежить від багатьох чинників. По-перше, треба враховувати інтереси отримувача. Якщо ваш друг цікавиться керамікою, тоді його можна порадувати, надіславши посуд чи інші сувеніри, прикрашені традиційним українським розписом: петриківським, косівським, яворівським або самчиківським. По-друге, важливим є привід, чому саме ви вирішили відправити подарунок в Німеччину. Якщо знайомий або родич захворів, буде доречною посилка з українськими смаколиками, чаєм і варенням.

Що подарувати німцям додатково:

  • Вишиванку. Мабуть, це один із найвідоміших символів української культури. Вишиванки бувають різних кольорів і фасонів, зроблені вручну чи машинним способом. Залежно від регіону, відрізняються орнаменти та колірна гама. Приміром, на Полтавщині для оздоблення вишиванки використовують білі нитки, а орнаменти складаються з геометричних фігур. Майстрині зі сходу України традиційно прикрашають сорочки об’ємними візерунками, вишиваючи квіти, дерева та птахів. А в Запорізькій області популярні так звані «чумацькі» вишиванки, оздоблені ромбами та колами. Тож вишиванка – дуже гарний подарунок, якщо не знаєте, що подарувати німцям.

  • Писанки. Розписування крашанок – давня українська традиція. Кожен візерунок і колір, використаний на писанці, має своє значення. Білий символізує чистоту, безгрішне життя, зелений – пробудження природи, розвиток, червоний – радість і любов, коричневий – символ землі та родючості, жовтий – сонце та багатство, блакитний – небо, повітря, вода, чорний – колір таємничості, потойбіччя. Намальоване дерево – це символ життя, птах – добробуту та процвітання. Тож якщо наближається Великдень, писанка – чудовий подарунок німцю з України.

  • Кераміка та вироби з дерева. Ще одним сувеніром для друзів у Німеччині можуть стати вироби з кераміки чи дерева, прикрашені традиційним українським розписом. Гончарство та різьбярство – давні види ужиткового мистецтва, популярні на території України. Попри цифрову еру та загальну автоматизацію, вироби ручної роботи високо цінуються серед українців та іноземних туристів.

Україна славиться не лише виробами із тканими, дерева чи глини, а й солодощами. Українські бренди «АВК», «Конті», що виготовляють цукерки, шоколад, торти й інші смаколики, відомі в багатьох країнах світу. Це продукція високої якості, що припаде до смаку іноземцям.

Подарунки українських торгових марок

Окрім традиційного одягу й солодощів, родичів і друзів у Німеччині можна здивувати виробами від відомих українських компаній. Жінкам неодмінно сподобається натуральна косметика бренду «Біокон» або прикраси від «Столичної Ювелірної Фабрики».

Якщо ж ви хочете подарувати німцям українські книжки, зверніть увагу на видання «А-ба-ба-га-ла-ма-га» чи «Наш формат». Також можна відправити в Німеччину диски з українською музикою чи фільмами, які неодмінно сподобаються вашим друзям.

Доставлення подарунків Meest Поштою в Німеччину

Вибравши сувенір для друзів за кордоном, хочеться бути впевненим, що він прибуде до отримувача вчасно та неушкодженим. Для цього варто звернутися у службу Meest Пошта. Ми займаємося міжнародним доставленням посилок, у тому числі в Німеччину.

Ви зможете швидко оформити відправлення посилки онлайн на нашому сайті чи завантаживши мобільний застосунок. Після оплати й передачі посилки працівникам служби, ви матимете змогу відстежувати її переміщення в реальному часі. Також можна оформити відправлення, відвідавши найближче відділення. Якщо у вас виникнуть будь-які запитання, наші фахівці прийдуть на допомогу.

Facebook Linkedin Twitter Поділитися

Наші новини

ПОРИНЬТЕ У СВІТ КРАСИ РАЗОМ З COSIBELLA ТА MEEST ПОШТА

ПОРИНЬТЕ У СВІТ КРАСИ РАЗОМ З COSIBELLA ТА MEEST ПОШТА

Відкрий для себе розумний догляд з Cosibella

ВИГРАВАЙТЕ ПРИЗИ ЗА ПОКУПКИ НА ANSWEAR, MODIVO CROPP, SINSAY, HOUSE, MOHITO ТА RESERVED З MEEST ПОШТА

ВИГРАВАЙТЕ ПРИЗИ ЗА ПОКУПКИ НА ANSWEAR, MODIVO CROPP, SINSAY, HOUSE, MOHITO ТА RESERVED З MEEST ПОШТА

Робіть покупки, обирайте доставку від Meest ПОШТА та отримуйте шанс виграти MacBook Air 13, Apple Watch або AirPods Pro!

ВІДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ РОЗУМНИЙ ДОГЛЯД  З COSIBELLA

ВІДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ РОЗУМНИЙ ДОГЛЯД З COSIBELLA

Пориньте у світ краси разом з Cosibella та Meest ПОШТА!

ВІДПРАВЛЯЙ ТОВАРИ КЛІЄНТАМ  ЗА КОРДОН З MEEST ПОШТА

ВІДПРАВЛЯЙ ТОВАРИ КЛІЄНТАМ ЗА КОРДОН З MEEST ПОШТА

Безкоштовний забір кур’єром з адреси відправника

>

Оплата онлайн